A Menorca s’han anat reunint un grup de persones al voltant de la Plataforma Menorca pel Clima, per tal de fer una crida ciutadana que demani que la crisi econòmica que s’està iniciant sigui abordada amb perspectives ambientals i socials.

Problemes enormes i urgents, com el canvi climàtic, han quedat molt eclipsats perquè la informació s’ha hagut de centrar en la urgència sanitària de la Covid-19. Però sabem que ara comença una gran returada econòmica, amb importants efectes sobre les condicions laborals de molta gent, que requereix de respostes que no han d’oblidar d’on venim. Volem una economia que funcioni i que serveixi per a millorar les nostres societats.

Per aquests motius, s’ha acordat el manifest que trobareu adjunt, que es demana que sigui distribuït a tots els contactes per tal que arribi a la gent que està preocupada per trobar respostes econòmiques que no només es fixin en la urgència d’aquest any, sinó en les necessitats que s’entreveuen en els pròxims temps.

Aquesta crida es fa perquè volem que les persones tenguin opcions de manifestar la seva opinió, d’ajuntar veus i de fer constar que una part important de la societat demana que els problemes ambientals i socials estiguin sempre presents en les receptes econòmiques que es plantegin.

Convidam tothom a llegir el manifest i a distribuir-lo àmpliament

Moltes gràcies. 
Menorca Pel Clima